Vuokraus

Kylätaloa on mahdollista vuokrata erilaisiin tilaisuuksiin. Vuokrattavana on kolme luokkahuonetta sekä keittiö. Vuokraajan on mahdollista vuokrata kaikki tilat tai jokin yksittäinen tila.

Kaikkien tilojen ollessa käytössä, on mahdollista järjestää tilaisuuksia jopa n. 80-100  hengelle. Isossa luokkahuoneessa on paikkoja n. 40-50 hengelle ja viereisessä pienemmässä luokassa n. 20-30 hengelle. Näiden tilojen välillä on mahdollisuus avata pariovet. Lisäksi rakennuksen toisessa päässä on huone, johon mahtuu n. 20 henkilöä, ns. kerhohuone. Tila soveltuu esim. pienen ryhmän kokoustilaksi.

Vuokra-aika alkaa, kun vuokraaja ottaa tilan tai sen osan käyttöönsä tilaisuuden järjestelyjä/tilaisuutta varten ja päättyy, kun tila luovutetaan kokonaisuudessaan takaisin kiinteistön omistajan käyttöön. Ellei muuta ole etukäteen sovittu, vuokraaja luovuttaa tilan siivottuna.

Tilaisuuksiin on vuokrattavissa myös ruokailu- ja/tai kahviastiasto 72:lle hengelle. Lisäksi koululta löytyy jonkin verran muuta tarjoiluun tarvittavaa välineistöä, kuten esimerkiksi viinilaseja, pumpputermoksia, tarjoiluastioita.

Tilan vuokrausasioissa ja hintatiedusteluissa sinua auttaa:

Anja Myllyniemi-Sirviö 040-5517842 .Sähköposti: anja.m.s@hotmail.com

Voit laittaa lisätietopyynnön myös Paltaniemen kyläyhdistys ry:n sähköpostiin: paltaniemen.kylayhdistys@gmail.com

Tervetuloa järjestämään juhlia, kokouksia, ym. tapaamisia

idylliseen maalaismaisemaan!